A gift shop for ‘LOUIS VUITTON &’
A GIFT SHOP FOR 'LOUIS VUITTON &'
Japan
Happy bamboo forest feeling

This is a gift shop for ‘LOUIS VUITTON &’, an exhibition to celebrate the maison’s 160 years of creative exchanges and artistic collaborations.

Pandemic of COVID-19 makes us to stay home. This is why the design target is to create outdoor feeling like walking around bamboo forest experience with Happy Colors, Forms and Louis Vuitton products.

Layering of colorful shiny columns makes open-close feeling like bamboo forest. Also layering of colorful volumes expands depth of space like mountains. The atmosphere is moving with reflecting Colors, light and outside landscape.

The diversity of experience is similar to a bamboo forest to share happiness and outside open feeling with Louis Vuitton products.

Data Sheet
  • Creative direction
    SUGAWARADAISUKE Architects Inc. (Daisuke Sugawara)
  • Schematic Design
    SUGAWARADAISUKE Architects Inc. (Daisuke Sugawara, Mika Fujisaka, Ryoko Maeda, Yuki Nakao)
  • Design Development + Supervisor
    LOUIS VUITTON JAPAN
  • Location
    Tokyo, JAPAN
  • Design Period
    Jan. 2021 – Feb. 2021
  • Construction Period
    Feb. 2021 – Mar. 2021
Prize & Media

2021NTERIORS magazine, September 2021 issue / KOREA

2021 FRAME 20th August (WEB) / Netherland

2021MODE et MODE NO.395 / JAPAN

2021WWD JAPAN vol.2181, April 5th, 2021 issue / JAPAN

2021Japan Architects_Louis Vuitton & Giftshop (WEB) / JAPAN

2021BAMBOO_Louis Vuitton & Giftshop (WEB) / JAPAN

2021designboom Louis Vuitton & Giftshop (WEB) / JAPAN

Tags